Vi har alle vært der: i midten av noe du elsker å gjøre, men blir bare frustrert av kvaliteten på verktøyet. Kanskje den bryter ikke. Men det fungerer ikke som det kunne. Det var det vi skjønte om grilling. Vi elsket det. Vi gjorde det hele tiden. Men helg etter helg ble vi skuffet over våre griller og verktøy. Vi visste det fantes en bedre måte –dette inspirerte oss til å designe og utvikle en bedre grill. Kamado Joe er ikke bare en produktserie. Det er hva som skjer når to karer som elsker å grille blir alvorlige om å skape verdens beste keramiske koker. Bedre kvalitet. Smartere funksjoner. Flere nyskapende tilbehør. Dette er historien om Kamado Joe.

LIDENSKAP

Kjernen i vår virksomhet er ikke forretning. Det er et fellesskap av mennesker som elsker det samme som hver og én i selskapet vårt elsker: matlaging utendørs for våre venner og familie. Denne lidenskapen er ilden som driver oss hver dag i alt vi gjør.

KVALITET

Laget for å yte bedre og vare lengre. Det er den enkle, kompromissløse kvalitetsstandarden som styrer alt vi gjør på Kamado Joe – fra design til produksjon. Vår hensikt er enkelt: at hvert produkt som bærer vårt navn blir en pålitelig del av eksepsjonelle grillerfaringer.

INNOVASJON

Fra begynnelsen har vårt fokus vært på å løse problemer som andre ikke hadde eller ikke klarte, slik at folk kunne få mer ut av grilling. Vi gir oss ikke. Dette er en forpliktelse som er tydelig i alt fra funksjonene til våre flaggskip-griller til størrelsen på vårt massive klumpekull.