Innovasjonen hos Kamado Joe stekeflater startet med allsidige grillrister i form av halvmåne, laget av støpejern. Dette gjennombruddet i tankegangen har fortsatt å inspirere frem en rekke overflater som er ideelle for ulike ingredienser og tilberedningsalternativer – som kan alle brukes i uendelige kombinasjoner for å passe for ethvert behov og stil.

TILGJENGELIG FOR CLASSIC OG BIG JOE

Rist i rustfritt stål

Den tradisjonelle risten i rustfritt stål er laget med fine stenger for at mer strålende varme skal komme gjennom under grilling med kull.

TILGJENGELIG FOR CLASSIC OG BIG JOE

Rist i støpejern

Utmerket varmelagring og langvarig holdbarhet gjør at støpejern er ideelt for alle former, og den solide risten bruner kjøttet og forsegler inn smaken.

TILGJENGELIG FOR CLASSIC OG BIG JOE

Vendbar takke i støpejern

Denne tosidige takken har en glatt og en riflet overflate, perfekt for alle type støpejern-matlaging.

TILGJENGELIG FOR CLASSIC OG BIG JOE

Laserskåret rustfritt stål

Denne dobbelt tykke laserskårede overflaten i rustfritt stål er svært jevn og ideell til å tilberede selv delikat fisk og grønnsaker.

TILGJENGELIG FOR CLASSIC OG BIG JOE

Kleberstein

Denne tykke bakterie- og flekkbestandige platen sikrer en jevn tilbereding med mindre oppblussinger, samtidig som kjøttet får koke i sin egen juice.

TILGJENGELIG FOR CLASSIC OG BIG JOE

Grillutvider

Dette tilleggsutstyret, som tåler oppvaskmaskin sitter direkte på grillrist med et sjenerøst spillerom på fire tommer utvider stekeflaten på grillen din med opptil 60 prosent.