Lidenskapelige grillere vet at tradisjonell bruning og røyking er ikke de eneste måtene til å tilberede over kull. Med riktig tilbehør kan varmen og røyken i en Kamado Joe brukes til alt fra sprø pizza til stekte kalkuner og mer.

TILGJENGELIG FOR CLASSIC OG BIG JOE

Pizzastein

For perfekte pizzabunn hver gang utviklet vi denne høyt effektive keramiske steinen som fordeler jevnt varme, og absorberer i seg overflødig fuktighet.

SKJÆR SOM EN PROFF

Pizzaskjærer

Den lang, lett buede bladet på denne skjæreren gjør det enkelt å skjære opp en varm, vedfyrt pizza, og vårt praktiske grep betyr du kan gjøre alt med én hånd.

PASSER TIL CLASSIC OG BIG JOE

Dypfat-pizzastein

Vår dypfat-pizzastein gjør det mulig for entusiaster til å tilberede paier med pizzeriakvalitet, samt paella, gryteretter og brød.

PASSER TIL ALLE GRILLER

Kyllingstativ

Det robuste Kamado Joe kyllingstativet kan holde en øl på 16 unser pluss en hel fugl på 5 pund eller mindre, og fungerer med hvilken som helst matlagingsmetode.

PASSER TIL CLASSIC OG BIG JOE

Ribbestativ

Vårt ribbestativ optimerer grilleområdet slik at store mengder ribbe kan stekes jevnt. På stativet kan man tilberede kyllinglår, og svinekoteletter og annet.

PASSER TIL CLASSIC OG BIG JOE

Nederlandsk ovn i støpejern

Dette kokekaret med tykke vegger er noe å ha med for utendørs kokker, og flott for supper, stuinger, chili og til og med cobbler.

PASSER TIL CLASSIC OG BIG JOE

Wokpanne i støpejern

Overlegen varmebevaring og balansert vekt gjør at denne wokpannen støpejern er fantastisk til å tilberede wokkede retter, eller for grilling av mindre kjøtt, sjømat eller grønnsaker.

PIZZERIA KVALITET

Pizzaspade

Med et flatt trekant designet for å skli under pizzabunnen for problemfri flytting, er pizzaspaden vår et perfekt lett serveringsverktøy.