FINNER OG DELER VERDENS FINESTE DRIVSTOFF.

Uansett hva det tar. Hvor vi måtte gå. Denne holdningen har alltid drevet teamet til Kamado Joe. Så når det gjelder kull var vi ikke fornøyde med rebranding, eller ompakking av et middelmådig produkt som så mange andre grillprodusentene gjør. Vi bestemte oss for å skape noe like ekstraordinært som våre griller.

DETTE ER HISTORIEN OM KAMADO JOE KULLL

I SAMARBEID MED ARGENTINSKE KULLMESTERE UTVIKLET VI EN EKSKLUSIV BLANDING AV TRE HARDTRÆR
SOM ER SÅ LEGENDARISKE FOR DERES TETTHET DE KALLES “ØKSBRYTERE” AV LOKALBEFOLKNINGEN.

DETTE TETTE TREVIRKET STEKES DERETTER MØYSOMMELIG I TRADISJONELLE UTENDØRS OVNER FOR Å LAGE VERDENS STØRSTE, BESTE KLUMPEKULL.

I STEDET FOR EN ETTERTANKE ELLER BILLIG NØDVENDIGHET VET VI AT KULLET ER SELVE ESSENSEN I EN FANTASTISK OPPLEVELSE AV UTENDØRS MATLAGING.

DET ER DERFOR VI ER SÅ STOLTE AV VÅRT SAMARBEID MED HÅNDVERKERE SOM SKAPER FULLSTENDIG NATURLIG TREKULL SOM BRENNER LENGRE, RENERE OG BEDRE.

Du kan se den når du åpner enhver pose. Du føler det når du plukker hver overdimensjonert blokk.
Og selvfølgelig kan du smake det gang etter gang – selv når du steker på vårt toppklasses trekull for andre og tredje gang.
Det er skjønnheten av bedre trekull.