God kamado matlaging begynner med et solid grunnlag. Lære å mestre de grunnleggende elementene ild, røyk, avstand og overflater for å ha kontroll over grillen din – og kontrollere den utrolige smaken.

1

Ild

2

Røyk

3

Avstand

4

Overflater

UTFORSK DET GRUNNLEGGENDE

Ild er den aller viktigste ingrediensen i vellykket kamado matlaging, og laget av kun tre elementer: oksygen, varme og drivstoff. Lær hvordan du kontrollerer disse, og du kommer til å vite hvordan man kontrollerer ilden.

DET INNOVATIVE GRILLDESIGNET TIL KAMADO JOE FORENKLER LUFTKONTROLL. JUSTERINGER I TOPP- OG BUNNAVTREKK GJØR DET ENKELT Å LEGGE TIL LUFT FOR Å ØKE VARME, ELLER BEGRENSE LUFT Å REDUSERE VARME.

Røyk er smaken som ikke kan etterlignes eller forfalskes. Den forvandler selv mest beskjedent kjøtt, legger til kompleksitet, gjør et måltid verdt å huske. Kamado Joe drives med kull, og derfor vil alt du tilbereder i det bli subtilt forandret av røyk, uansett hvilken teknikk du bruker. Røyk er smaken vi alle jager.

UTFORMET FOR Å FÅ MEST UT AV RØYKEN, GIR DET EFFEKTIVE DESIGNET TIL KAMADO JOE DEG FRIHET TIL Å BIBRINGE SMAK MED BARE KULL, ELLER MED KULL OG TREFLIS ELLER -BITER.

Kanskje stammer din første kjennskap til ild, varme og avstand fra den berømte s’more i barndommen. Kanskje du var tålmodig i jakten på den perfekte gylne gløden, og holdte din marshmallow høyt over ilden, ventende. Kanskje du begjærte den sprø, forkullede utsiden slik at du senket din stadig inn og ut av flammen. Uansett hvilken vei til marshmallow-lykke du valgte, gjelder erfaringene om nærhet til flamme også for din kamado.

DET SPILLENDRENDE DIVIDE & CONQUER MATLAGINSSYSTEMET TIL KAMADO JOE GJØR DET IKKE BARE ENKELT Å KONTROLLERE NØYAKTIG AVSTAND FRA ILDEN, MEN BYR OGSÅ PÅ FORSKJELLIGE KOMBINASJONER FOR MATLAGING PÅ FLERE NIVÅER.

Tenk på Kamado Joe stekeflater som gryter og panner på ditt kjøkken. Eller som ditt viktigste verktøy. Ulike materialer (støpejern, stål, keramiske stein) holder og overfører varme på unike måter. Finne riktig varmeoverføring – fra flammen til overflaten til maten – er nøkkelen til å oppnå et perfekte resultat, uansett hva du tilbereder.

FRA TYKKE BIFFER TIL FLASSETE FISK, STEKEFLATEUTVALGET TIL KAMADO JOE TILBYR IDEELLE FORHOLD FOR ETHVERT VALG AV PROTEIN ELLER GRØNNSAK.