TILBEHØR

JoeTisserie

Det holdbare støpte aluminiumet JoeTisserie forvandler Kamado Joe Classic til en ny spydtype ved å utnytte den selvøsende funksjonen til rotisseriet inne i den høytemperatur keramiske signatur-kroppen til Kamado Joe for kjøtt som er røykfylt, saftig og ømt. Med en stille, men kraftig motor som snurre rundt opp til 50 pund av kylling, prime rib eller Boston-butt har den nyskapende JoeTisserie en særegen kileform slik at kokken kan forsegle kamado-kuppelen for optimal varmebevaring. Det holdbare spydet er enkelt å installere, og er utstyrt med raskt justerbar gafler for utmerket balanse, og den konstante, jevne rotasjonen beholder kjøttets naturlige juice for en jevn tilbereding.

FUNKSJONER

ÅPEN ILD SMAK

Med den nyskapende JoeTisserie er det ingenting som kommer mellom den dype smaken av kull, og selvøsende, lett roterende kylling, biff eller svinekjøtt. Bare koble spydet til motoren, og din Kamado Joe og JoeTisserie tar seg av resten.

EN PERFEKT PASSFORM

Designet for en enkel, lufttett passform uten noen modifikasjoner hos grillen din, gjør vår kileformede JoeTisserie det enkelt å grille over åpen flamme uten å måtte bry seg om å må snu eller spinne noe. Et tilbehør som endrer spillet, allerede en hit blant grillentusiaster, er utstyrt med en praktisk motor og et spyd som tåler oppvaskmaskin med justerbare beslag.